Introductie en nieuws

Op deze website publiceer en herpubliceer ik mijn creatieve teksten, zoals columns, verhalen, artikelen en essays. Het archief van teksten wordt nog verder uitgebreid en uiteraard verschijnen er geregeld nieuwe teksten. Kijk voor meer informatie op deze pagina. De Woordenbrouwerij staat ook op Facebook.  Veel leesplezier!

Nieuws

Ik heb een nieuwe pagina toegevoegd met daarop pdf’s. Zo heb ik de meeste van mijn oudere verhalen en gedichten gebundeld, net als mijn oude recensies, besprekingen en essays. De meeste ‘normale’ columns zijn daarin niet te vinden (dus alleen hier, als online tekst). De pdf’s kunnen makkelijk gedownload worden en eventueel geprint, zodat het makkelijker leesbaar is en een duidelijker overzicht ontstaat. Ik heb de documenten ook als epub (maar die mogen van mijn webhoster niet online), dus mail mij even als je daarin geïnteresseerd bent.

Geen reacties mogelijk